Presentació del taller “El voluntariat” del projecte “Treballem els valors”

Càritas d’Urgell, amb el projecte “Treballem els valors”, ofereix unes activitats que fomenten la dimensió ética de les persones, els seus valors i la seva assertivitat.
Els tipus d’activitats que oferim per a infants i joves s’organitzen en forma de quatre tallers (La Solidaritat, El Voluntariat, El Consum Responsable y La Sostenibilitat del planeta), adaptats als nivells d’educació primària i educació secundaria.
Amb motiu de donar a conèixer la nostra entitat als més joves, des de Càritas Puigcerdà hem iniciat un any més campanya de difusió a les aules de l’ Institut IES Pere Borrell de Puigcerdà. Aquests tallers ens permeten apropar-nos als més joves i explicar-los la realitat del nostre poble i, d’aquesta manera, implicar-los en projectes de voluntariat que els hi puguin resultar atractius.
Ens adrecem a joves de 4rt de l’ESO que per motius curriculars han de fer unes hores pràctiques de voluntariat i, per tant, comencen a interessar-se en les diferents entitats i associacions i en les tasques que hi fan.
Des de Càritas els oferim una visió crítica de la nostra societat, que exclou aquelles persones més vulnerables, i les eines amb les quals ells poden aportar el seu granet de sorra per fer que les coses siguin més justes. L’objectiu és que els mateixos joves s’animin a participar en el voluntariat i en facin difusió a les seves pròpies xarxes.
Amb aquest projecte de “Treballem els valors” aquests alumnes de manera més lúdica entenen i comprenen la feina que fem dia a dia.
{gallery}161117InstitutPuigcerda{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *