Assemblea de Càritas Catalunya

El dijous 17 de novembre va tenir lloc a Barcelona l’Assemblea de Càritas Catalunya amb la participació dels representants de les 10 Càritas diocesanes amb seu a Catalunya, presidides per la Sra. Carme Borbonés (presidenta en funcions) i el Bisbe delegat de Càritas de la Tarraconense, Mons. Joan Josep Omella. Del nostre Bisbat d’Urgell es van fer presents el Director, Sr. Josep Casanova, i el Delegat de Càritas, Mn. Jaume Mayoral.

Al llarg del matí es van desenvolupar i compartir tot un seguit de temes sobre la tasca de Càritas arreu del territori, tant a nivell diocesà com a nivell de Catalunya. El Sr. Arquebisbe va iniciar l’Assemblea amb la pregària inicial, encomanant la tasca a l’Esperit Sant, i tot seguit es va aprovar la darrera acta. Dels temes que es van tractar cal destacar, per una banda, la valoració de la III Trobada de Càritas Catalunya a Tarragona, amb un reconeixement a la bona feina feta per la gent de Càritas Diocesana de Tarragona. Aquesta trobada va congregar a gairebé 1.900 voluntaris vinguts dels deu bisbats catalans, i va deixar ben contents a tots els participants. També en aquesta temàtica de trobades es va acceptar per part de Càritas Diocesana de Lleida l’organització de la propera Trobada que tindrà lloc a la tardor de l’any 2018. Els membres de l’Assemblea van manifestar la seva disposició per a col·laborar i ajudar en aquesta tasca.

Les estratègies de comunicació també van ser presents al llarg de la sessió assembleària, amb un diàleg obert i participatiu sobre la coordinació, atenció i relació amb els Mitjans de Comunicació. Una tasca que la Comissió de Comunicació anirà treballant per poder oferir des de Càritas Catalunya i les Càritas Diocesanes una informació ben fluïda i coordinada amb els mitjans; s’ha fet una roda d’intervencions ben enriquidora en aquest sentit per part de molts dels membres de l’assemblea. No hi van faltar les informacions de les altres Comissions de treball de Càritas Catalunya, que van informar als presents de tots aquells aspectes i activitats que els són propis del seu àmbit d’actuació i treball delegat.

Abans de cloure la reunió es va fer un reconeixement al director sortint de Càritas Diocesana de Girona, Sr. Ramon Barneda, al qual es va agrair la seva tasca i va rebre l’agraïment de tots les presents; també es va donar la benvinguda a la nova directora, Sra. Dolors Puigdevall. Un altre nou membre al que es va donar la benvinguda va ser el nou Delegat Episcopal de Càritas de Vic, Mn. Ramon Donada. A dos quarts de tres de la tarda amb una pregària a la Mare de Déu es va aixecar la sessió.
{gallery}161117AssembleaCaritasCAT{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *