Càritas d’Andorra visita Nougrapats

Amadeu Rocamora i Ramonet, president de Càritas d’Andorra, es va reunir ahir, dimecres 23 de novembre, a la seu de Nougrapats amb el director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova.
El gerent de Nougrapats, Toni Cadena, va conduir la visita per les instal·lacions de l’empresa i va explicar el seu funcionament i la seva missió, posant èmfasi en l’objectiu principal del projecte: la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.
Aquesta visita es va aprofitar també per establir converses per un conveni de col·laboració amb Càritas d’Andorra i fer transparent aquesta iniciativa, que forma part del projecte comú de tota la família de Càritas.
{gallery}161123CaritasAD{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.