Consell Diocesà de Caritas d’Urgell a Balaguer

Al Centre St. Domènec de Balaguer va tenir lloc, dissabte dia 3 de desembre, la reunió ordinària del Consell Diocesà de Càritas d’Urgell, sota la presidència de l’Arquebisbe Joan-Enric Vives i amb el Director Sr. Josep Casanova. 
A la pregària inicial l’Arquebisbe recordà que aquell era el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i els encomanà, així com les seves famílies i les institucions que acompanyen la seva lluita. I durant la reunió es tractaren els diversos temes de l’Ordre del dia: 
La presentació del projecte “Treballem junts el Model d’acció”, una ajuda per a la reflexió sobre els fonaments de l’acció de Càritas, que restarà obert per a aportacions de les diverses Càritas parroquials; assumptes de tràmit; el seguiment de les activitats del Pla estratègic, les Entitats amb cor distingides, un pis d’acollida a Balaguer, i el projecte tèxtil “Moda RE”; es van donar els resultats de les col·lectes i de les Campanyes d’emergències. També es va presentar la Campanya de Nadal, i el desenvolupament de l’Empresa d’inserció “Nougrapats”.
{gallery}161203ConsellCaritas{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *