Nova edició de la campanya de recollida de joguines ‘Jo també vull jugar!’

Un any més Càritas d’Urgell, Sedis Bàsquet i el Consorci d’Atenció a les Persones a l’Alt Urgell, amb el suport de l’Associació d’Hostaleria i Caser Residencial Castell d’Oliana, han impulsat novament la campanya solidària de recollida de joguines “Jo també vull jugar”.
El passat dilluns, dia 5 de desembre, al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell, es va fer la presentació de la campanya a càrrec de Pere Porta, president de Sedis Bàsquet, Anna Vives, tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, i Josep Casanova, president de Càritas d’Urgell.
El director de Càritas d’Urgell Josep Casanova va explicar que aquesta campanya té un doble vessant: recollida de joguines noves per fer arribar a infants de famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca alturgellenca, i recollida de joguines semi-noves per vendre-les per recaptar fons pel projecte de Mans Unides de Protecció de Drets Humans de Joves Beduïns i per fer-ne donació a la Fundació ASPROS (Servei Integral per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual).  “Volem remarcar  respecte a la campanya de recollida de joguines semi-noves que amb la reutilització d’aquestes  joguines també ajudem a fer un planeta sostenible i, alhora col·laborem en un projecte al Tercer Món”, va remarcar Casanova.
Per la seva part Pere Porta va afegir: “Per Sedis Bàsquet és una satisfacció poder participar en una campanya amb aquest objectiu, i enguany encara a més perquè podem comptar amb més col·laboradors”.
Al seu torn, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, Anna Vives va celebrar que “la campanya no només repeteixi sinó que creixi i s’ampliï, tant per la tipologia de joguines com per la finalitat de la mateixa, així com de participants en aquest projecte”. 
Punts de recollida de joguines
El primer punt de recollida per part de Sedis Bàsquet es podrà trobar aquest pròxim dissabte, 10 de desembre, durant la jornada de lliga que es disputarà el partit que enfrontarà el Cadí la Seu contra l’UniGirona, i que es jugarà a les quatre de la tarda. A més, durant tota la setmana vinent es podran donar joguines al mateix Palau d’Esports.
El segon punt de recollida de joguines estarà actiu del 10 al 16 de desembre al local social de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell que es troba situat al carrer Mare Janer, 25 de la Seu d’Urgell, mentre que el tercer punt estarà actiu  del 10 al 18 desembre a Caser Residencial Castell d’Oliana.

{gallery}161205CampanyaJoguines{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *