Trobada nadalenca del Centre Sant Ot i Nougrapats

En iniciar l’Advent, temps litúrgic que prepara el Nadal, el passat divendres 2 de desembre, el Centre Sant Ot de La Seu d’Urgell, de Càritas d’Urgell, va fer una trobada nadalenca en la nau de l’empresa d’inserció Nougrapats. Hi van participar els treballadors de les dues entitats i va ser presidida pel nostre Arquebisbe Joan-Enric i el director voluntari de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, qui va recordar la importància de les accions de Càritas i va felicitar els seus treballadors per la feina que hi duen a terme.
L’Arquebisbe els va convidar a gaudir la joia cristiana per l’arribada del Crist i va agrair a tots els presents la seva implicació en el servei caritatiu de l’Entitat. També va animar a mantenir viva la dinàmica d’acollir i donar esperança a les persones més febles i necessitades. 
{gallery}161202TrobadaCaritas{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.