Càritas d’Urgell i Casas Advocats signen un acord de col·laboració

El 16 de desembre el cap de centre de Càritas d’Urgell en Puigcerdà, Anna Morer, i el representant de Casas Advocats, Alfonso Casas, van signar un acord de col·laboració per desenvolupar un servei de mediació que doni cobertura a tota la Cerdanya.
L’acord permetrà oferir el servei de manera gratuïta a les persones usuàries de Càrites D’Urgell, de manera que disposin d’un mitjà alternatiu per resoldre els seus conflictes sense necessitat d’acudir als Tribunals.
La mediació és un mètode extrajudicial de resolució de conflictes pel qual una persona imparcial i independent, el mediador, ajuda a les parts enfrontades a trobar solucions que permetin resoldre les seves desavinences.
El caràcter col·laboratiu de la mediació permet aconseguir acords més duradors; preservar millor les relacions de les persones implicades; evitar l’exposició innecessària davant tercers; i sotmetre als implicats a les tensions emocionals que comporten els procediments judicials.
Podent sotmetre’s a mediació totes aquelles matèries o drets disponibles per les parts.
{gallery}161216CasasAdvocats{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.