grapats.com

CÀRITAS D’URGELL INNOVA AMB UN NOU PROJECTE D’ECONOMIA SOCIAL

A Càritas estem compromesos amb un model d’economia alternatiu que anteposa la competència, l’individualisme, la maximització del benefici i la col·laboració, a la recerca del bé comú, a la sostenibilitat i la redistribució de la riquesa.
A partir de la nostra cultura amb la roba i de les diferents activitats actuals, Càritas innova amb un nou projecte social, per actualitzar el seu compromís amb la missió encomanada del servei amb les persones i de transformació de la societat.
Amb la nova proposta del projecte NOUGRAPATS Empresa d’Inserció, defensem un model de negoci que, utilitzant el recurs de segona mà, integra la inclusió social i la sostenibilitat planetària.

LES METES I ELS REPTES DE NOUGRAPATS
  • Crear llocs de treball d’inserció, amb els seus corresponents itineraris d’inserció, adaptats a la realitat del mercat laboral actual.
  • Facilitar l’accés dels participants al mercat de treball ordinari.
  • Dissenyar espais i activitats per promoure l’ocupabilitat dels col·lectius desfavorits.
  • Reorientar les tasques actuals de Càritas amb la roba cap a un model d’economia social i solidària.
  • Gestionar, millorar i dignificar la prestació social de lliurament de roba per vestir i per la llar a famílies amb escassos recursos econòmics.
  • Crear noves aliances, internes o externes, sigui amb convenis de col·laboració o amb altres formes de cooperació.
T’animem a utilitzar els contenidors de roba i complements, EL QUE NO UTILITZIS NO HO Guardis, allargant així la vida útil de les coses i creant llocs de treball amb un projecte d’economia social i circular.
COMPRANT EN QUALSEVOL DE LES NOSTRES BOTIGUES O A www.grapats.com TAMBÉ ESTÀS COL·LABORANT AMB AQUEST PROJECTE D’ECONOMIA SOCIAL I CIRCULAR.

Triar com ens alimentem és un dret, no un privilegi #JoComTu 💳❤️

10.147€ de 20.000€ recaptat
Certificat
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish