Ponts celebra les devocions i viu la Caritat!

El diumenge 22 de gener Ponts va celebrar la tradició i la devoció que acompanya la festa de dos dels sants del Santoral del gener, sant Sebastià i sant Antoni.
Al matí els pontsicans es van bolcar en l’Aplec i “vot de poble” a Sant Sebastià, màrtir, amb una caminada. Un any més hi va participar el Centre Excursionista Pontsicà fins a l’església d’Algós, on es va celebrar la missa en honor del Sant. I tot seguit es va venerar la relíquia acompanyada del cant dels goigs de Sant Sebastià. Els actes del matí van acabar amb la rifa de les “tires” de Sant Antoni. Els guanys de la mateixa van destinats a l’acció social de Càritas Parroquial de Ponts.
La tarda va canviar de sant i de públic. Amb la col·laboració de l’Esplai pontsicà “La Bufera”, va tenir lloc a “La Sala” un seguit d’activitats amb el referent del món dels animals, dels qui Sant Antoni és protector. Els molts nens i nenes que van participar en un divertit espectacle musical van lliurar a l’entrada algun producte d’aliments per fer arribar a infants amb risc d’exclusió social (xocolata, llet, galetes, etc.). La seva ajuda va omplir un palet d’aliments per als Serveis Socials i Càritas Parroquial. En acabar es va donar coca i xocolata als més menuts i acompanyants que van agrair el dolç detall ofert per l’Ajuntament.
Càritas Parroquial de Ponts dóna les gràcies a tots els participants d’aquestes dues celebracions populars que ens recorden de treballar el tema de la caritat i l’ajuda als altres, especialment als infants i a la gent gran.

{gallery}170123Ponts{/gallery}

Som el que donem. Som amor.

27.581€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish