Un any més, el Govèrn d’Aran aporta 10.000€ a Càritas per ajudar a les famílies desfavorides i en risc d’exclusió social

El sindic d’Aran, Carlos Barrera, i el representant de Càritas Diocesana d’Urgell, Mossèn Pere Balagué, han signat un conveni de col·laboració per la intervenció social de les famílies desfavorides i en risc d’exclusió social. L’acte ha comptat també amb l’assistència del cap de centre de Càritas a Val d’Aran, Susana Argelich.
En paraules del sindic d’Aran, Carlos  Barrera: “El Govèrn d’Aran, en virtut de les seves competències, realitza diverses activitats i programes a favor dels col·lectius afectats pels diferents problemes en el sector dels serveis socials. Amb aquest conveni volem garantir poder ajudar a tota la gent de la Val d’Aran que ho necessiti”. Barrera ha subratllat l’estreta col·laboració entre el Departament de Salut i Benestar de l’Aran i Càritas.   
Amb el conveni signat avui, el Conselh Generau d’Aran aporta 10.000€ en virtut del desenvolupament de les activiats benèficis i assistencials de Càritas d’Urgell, que constitueixen un suport pels col·lectius més desfavorits, intentant evitar que s’arribi a situacions de necessitat i marginació, en la mesura que sigui possible.
{gallery}170123ValDAran{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *