Inici dels tallers “Treballem els Valors” a les escoles

Dins la campanya institucional de Càritas Cridats a ser Comunitat, s’ha iniciat a Balaguer el projecte Treballem els Valors. Càritas d’Urgell a través d’aquest projecte ofereix unes activitats per a infants i joves, que fomenten la dimensió ètica de les persones, els seus valors sòlids i la seva assertivitat. Durant els propers mesos es realitzaran tallers de Solidaritat, Voluntariat i Comerç Just als centres educatius de Balaguer: Institut Ciutat de Balaguer, Institut Almatà, Gaspar de Portolà, Escola Pia, La Noguera i Àngel Guimerà, més una escola de Ponts.
El proppassat 26 de gener, vàrem visitar l’Escola Pia de Balaguer on vàrem començar a aplicar l’objectiu del projecte -educar en valors- ja que es consideren clau per al desenvolupament dels alumnes, alhora que donar a conèixer què fem a Càritas i fer que aquests tallers tinguin una finalitat educativa engrescadora i participativa.
Aquests tallers es realitzen a primària i secundària, amb una durada de 50 minuts. Són jocs adaptats al valor a treballar i la edat dels alumnes, on hi ha un treball cooperatiu i de descobriment de la realitat a partir de les seves pròpies habilitats.
{gallery}170127TreballemElsValors{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *