Crida de voluntariat “acompanyament educatiu”

Els infants són el nostre futur i per tant no podem girar la mirada davant la realitat que ens ocupa i no procurar de millorar la seva participació educativa/emocional.
Per això volem donar resposta des de Càritas d’Urgell obrint una nova campanya de recerca de voluntaris que vulguin fer l’acompanyament educatiu.
El projecte d’acompanyament educatiu pretén afavorir l’èxit educatiu de l’alumnat de secundària de la comarca de l’Alt Urgell a fora de l’horari lectiu, dos dies a la setmana. El projecte pretén acompanyar els alumnes a adquirir hàbits d’estudi, a treballar els continguts treballats a classe, cercar motivacions en els continguts,  facilitar-los un espai adequat per a fer els deures i resoldre tots aquells dubtes que se’ls presentin.  Amb aquests motius començarem les activitats impulsades per els següents serveis/centres educatius: La Seu Solidària, Càritas d’Urgell, Consell Comarcal Alt Urgell (Oficina Jove Alt Urgell i Consorci Atenció a les Persones, Educació) i Ajuntament de La Seu (Educació i Joventut).

Competències i aptituds que ha de tenir la persona voluntària:
  • Ha de tenir més de 16 anys i coneixements en les matèries curriculars que és donen en els diferents cursos.
  • Ha d’agradar-li el tracte amb menors; tenir paciència, empatia; transmetre valors de convivència amb accions, activitats i paraules.
  • Ha de ser participatiu i comunicatiu tan amb els nens i nenes com amb l’entitat. Tenir un esperit de la solidaritat i entrega generosa del millor d’un mateix.

Durada i Dedicació: mínim 1 hora setmana durant un trimestre escolar.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *