Càritas Urgell participa en la trobada “coNecTeMos” de Càritas Espanyola

Càritas d’Urgell fa un pas més en l’apartat d’economia social i solidària participant en el NTM de comerç just per oferir aquest espai als centres, botiga i les parròquies que hi vulguin participar.
La trobada que es va realitzar a l’Escorial el passat 23 i 24 de febrer va començar amb una presentació sobre les línies d’actuació que s’estan impulsant des de Càritas espanyola; desplaçament de persones, pobresa crònica, economia solidària.
Les activitats dels grups NTM van començar amb una reunió conjunta del grup d’economia social i solidària; finances ètiques, economia social, laboral i comerç just, on el secretari general de Càritas espanyola Sebastian Mora va marcar els objectius dels grups.
“En Cáritas no se manda, se convence y se sirve a los demás” van ser d’entre d’altres les paraules de l’emotiu comiat del president de Càritas Espanyola on va destacar l’experiència tan enriquidora que ha estat formar part de la família de Cáritas.
{gallery}170224coNecTeMos{/gallery}

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

16.175€ de 20.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *