Espai Grapats proposa la reflexió sobre la gestió d’aliments solidaris a La Pobla de Segur

La reflexió sobre el paper dels aliments en les accions d’acompanyament de les persones en dificultats econòmiques va ser l’objectiu de la xerrada i posterior col·loqui que es van celebrar amb els col·laboradors i voluntaris de Càritas a La Pobla de Segur, en la que també van participar d’altres ciutadans i veïns, (unes 40 persones) el divendres 10 de març.
L’acte es va celebrar a la “Sala del Comú”, el centre cultural de La Pobla de Segur, conduït pel coordinador de l’Espai Grapats, que va organitzar-lo.  Aquesta és la segona xerrada que l’Espai Grapats ha dut a terme en la ciutat del Pallars Jussà, de les tres que s’han programat inicialment. Xavier Bonet, coordinador de l’Espai Grapats va oferir als assistents elements per l’anàlisi d’aquest recurs, com impacta en les persones, quines alternatives hi ha, com es planteja Càritas d’Urgell l’acompanyament i el suport de les persones en dificultats més enllà de la qüestió urgent del sosteniment alimentari. En el debat, es va posar en relleu les dificultats que planteja pel que fa la normativa la gestió dels aliments per la donació i l’acció social i, també, la voluntat d’altres entitats de la població de participar en aquesta gestió. També alguns voluntaris van expressar el desig d’organitzar i mantenir una zona en la que es dugui a terme un projecte d’hort solidari.
{gallery}170310LaPobla{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *