Taller de lectura de Càritas a la Residència Geriàtrica Sant Domènec

Aquest passat mes de febrer a la Residència Geriàtrica Sant Domènec de Balaguer va començar el taller de lectura amb els voluntaris de Càritas d’Urgell. Aquesta iniciativa neix del conveni de col·laboració signat entre els representants de totes dues entitats, on els voluntaris de Càritas participaran de les activitats que es duguin a terme, proposaran i acompanyaran; en definitiva, facilitaran una programació d’activitats més ampli i complementari a les que ja realitzen a la residència geriàtrica Sant Domènec.
Aquest conveni forma part del Programa Gent Gran de Càritas d’Urgell on l’acompanyament en residències i domicilis és primordial i necessari.
{gallery}170228ResidenciaStDomenec{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.