Obrim els Ulls

Obrim els ulls és una jornada que hem organitzat un grup de joves de Balaguer per recollir diners per enviar-los als refugiats sirians.
Aquesta es dividirà en 3 dies amb actes diversos i diferenciats entre ells perquè tots els grups d’edat en puguin gaudir i ajudar en la defensa dels refugiats.
El primer dia serà el divendres 7 d’abril, i l’acte tindrà lloc a les 20:30 a Lapallavacara; allà, introduirem a 3 persones les quals ens parlaran sobre els refugiats i algun sobre la seva pròpia experiència directa amb ells. Apart de les ponències, ens agradaria que, mitjançant la conscienciació que provoquen aquestes, poguéssim obrir algun debat entre els assistents.
El dia següent, 8 d’abril, els actes tindran lloc a la nit. Els joves i no tant joves podran gaudir d’un concert solidari d’entrada gratuïta amb diversos grups catalans, els quals anirem anunciant a mesura que s’atansarà el dia. En aquests concerts, farem sorteigs de material donat pels grups col·laboradors.
Està previst que les persones que assisteixin a aquests dos actes col·laborin de manera simbòlica en guardioles i, en el cas del dissabte, amb la compra de beguda.
Finalment, el diumenge 9 d’abril es realitzarà la lectura del manifest de la jornada, un esmorzar amb preu de 3€ i una caminada cultural i esportiva.
El lema d’aquestes jornades és: Música, solidaritat i debat.
{gallery}170405ObreElsUlls{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *