Els alumnes de la UEC Balaguer visiten la Fira de Formació i Treball a Lleida

Els alumnes de la UEC Balaguer van visitar la Fira F&T de Formació i Treball al pavelló número 4 de la Fira de Lleida, on van poder veure  i participar de les més de 50 activitats que ofereix la Fira als 21 estands que hi ha. Les 25 famílies de formació i disciplines estan representades.
Al saló van rebre la informació sobre la nova oferta formativa pel proper curs acadèmic 2017-2018. La fira comptava amb la presència d’acadèmies d’idiomes, de música, i entitats, on es van presentar les opcions de formació per a joves, amb demostracions de malabars, elaboració de pastisseria, maquillatge i perruqueria, mecànica, sanitat, disseny gràfic, robòtica, entre d’altres.
La sortida és fa amb la intenció de poder guiar i acompanyar als alumnes de Balaguer en la presa de decisions de cap a on volen dirigir el seu futur i poder-los orientar el millor possible.
Aquesta activitat queda establerta dins l’assignatura d’Aprenentatge extern que realitzen durant el present curs acadèmic al centre de Càritas d’Urgell a Balaguer, els alumnes de la UEC Balaguer.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *