I Torneig de Pàdel Solidari en benefici de Càritas Urgell

Durant la diada de Sant Jordi, és va disputar a La Seu d’Urgell, el I Torneig Benèfic en benefici de Càritas Urgell. L’esdeveniment va tenir lloc al Urban Sport Padel Club La Seu i va comptar amb la participació de 13 parelles.
Des de Càritas Urgell, volem agrair a Urban Sport l’organització en benefici de Càritas. Donar les gràcies també a tots els participants i fer una menció especial als guanyadors del Torneig,  Gustavo Morales i Gerard Florido que es van imposar davant de Gastón Bagilet i Pepe Pereira.
Els diners de la inscripció al Torneig aniran dirigits a facilitar que  joves amb dificultats puguin accedir al món laboral.
Aquesta és una de les accions emmarcada dins el Programa de participació comunitària, que vol donar a conèixer els diferents projectes de l’entitat i fomentar la participació ciutadana, a través d’una jornada lúdica i esportiva a la gent de La Seu d’Urgell i rodalies.
{gallery}170423Padel{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.