Entrega dels ninots Patu’s a la llar d’infants de les voluntàries de Càritas d’Urgell del centre Sant Domènec

Des del curs de costura que es realitza a l’Espai Grapats del centre Sant Domènec de Càritas d’Urgell a Balaguer, s’han realitzat i entregat a la llar d’infants Patufet de Balaguer uns patu’s, rèpliques de joguines de la seva imatge corporativa, amb la qual els nens i nenes del centre podran jugar i gaudir de les mateixes i utilitzar-les pels docents en els seus projectes educatius pertinents. 
Amb aquesta entrega dels ninots fets amb material reciclat, es vol aconseguir, conscienciar a pares, educadors i als més menuts, l’idea de reciclatge de roba per poder-li donar una segona oportunitat i a la vegada gaudir d’una estona entretinguda fent manualitats. A la vegada, també valorar la gran tasca de voluntariat i l’aprofitament de l’Espai Grapats per aprendre, passar una estona agradable i donar una segona vida a materials reciclats.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *