L’Aplec de Ponts camina solidàriament

Amb motiu de la Trobada a Sant Pere de Ponts aquest primer de maig, a més dels actes que sempre l’acompanyen com la missa, les sardanes, el dinar popular, a primera hora del matí del diumenge va tenir lloc la Caminada popular on unes 300 persones de totes les edats van pujar fins dalt de la Col·legiata de Sant Pere, caminant per diferents indrets i una vegada dalt van compartir un bon esmorzar per refer les forces.
Els participants de l’activitat van col·laborar aportant productes alimentaris i d’higiene o fent un donatiu que anirà destinat a Càritas Parroquial i a la tasca que es realitza a nivell de Ponts i rodalies per ajudar a les famílies que estan en risc d’exclusió social i que no tenen cobertes les necessitats bàsiques del dia a dia.
Una manera ben popular i positiva de fer tradició, esport i a la vegada col·laborar en alguna acció de compromís social. Cal agrair al Centre Excursionista Pontsicà la seva tasca i la seva col·laboració en aquest acte que ja forma part de l’Aplec que es fa cada 1 de maig a la Col·legiata de Sant Pere de Ponts.

{gallery}170501Ponts{/gallery}

Som el que donem. Som amor.

27.121€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.