Trobada de Voluntaris de Càritas a Puigcerdà

La reflexió sobre el paper dels aliments en les accions d’acompanyament de les persones amb dificultats econòmiques va ser  un dels  objectius de la trobada amb els voluntaris de Càritas d’Urgell a Puigcerdà , amb l’assistència de una 20 de persones.
La reunió es va celebrar a la sala de la parròquia de Puigcerdà, on van intervindré Mn. Josep Grau Navarro, Anna morer i Xavier Bonet.  Es va oferir als assistents elements per l’anàlisi de la “problemàtica dels aliments”, com impacta en les persones, quines alternatives hi ha, com es planteja Càritas d’Urgell l’acompanyament i el suport de les persones en dificultats més enllà de la qüestió urgent del sosteniment alimentari.
{gallery}170502Puigcerda{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.