Tradicional Festa de Sant Cristòfol a Ponts

El diumenge 9 de juliol va tenir lloc a Ponts la tradicional benedicció de vehicles per celebrar la Festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors. Van ser gairebé uns 200 vehicles (cotxes, bicicletes, camions…) que al migdia es van fer presents a l’Avinguda Sant Cristòfol. Els vehicles ben engalanats també han dut a terme el costum dels tres tombs fent sonar els claxons. Tots els conductors van rebre un petit record de la diada, enguany un semàfor fet artesanalment, per a recordar que a més de confiar en el sant també cal tenir una conducció prudent i assenyada i respectar les normes de circulació, i així evitar tants accidents de trànsit en les nostres carreteres, com ens recordaven els Bisbes en la darrera Jornada de responsabilitat en el trànsit, enguany amb el lema “Lloat sigueu, Senyor, també pels mitjans de transport” i que demanava poder arribar a la xifra de “zero accidents”.

Abans de començar la benedicció es va tenir un record per la nena de quatre anys que va morir en accident de trànsit al terme d’Oliola al costat mateix de Ponts, el dissabte, amb un sentiment de solidaritat a la família i els accidentats.

Els diners recollits van ser destinats als projectes i activitats de la Càritas Parroquial de Ponts, que també ajuda a altres poblacions de l’entorn. 
{gallery}170709StCristofolPonts{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *