Donem el tret de sortida al reforç educatiu d’estiu de Càritas Puigcerdà!

Enguany, comencem amb 18 nens inscrits a Juga i Riu. El centre d’interès que seguirem aquest any serà conèixer les festes populars catalanes. D’aquesta manera, cada setmana la dedicarem a una festa concreta: la Patum, la Transsegre, la Festa Major, la Festa Medieval i, finalment, la nostra Festa de Juga i Riu per acabar el reforç d’una manera festiva.
Les setmanes segueixen una mateixa estructura. Els dilluns fem un taller relacionat amb la festa que tractem, com per exemple màscares de Patum, taller de fang, etc. Els dimarts fem jocs tradicionals, esportius, cooperatius a diferents llocs del poble. Els dimecres, anem a la piscina del centre poliesportiu. Els dijous fem una excursió a algun lloc del poble o la comarca relacionat amb el centre d’interès. I, per acabar la setmana, els divendres fem una gimcana i acabem el matí celebrant la nostra festa particular posant en comú tot el que hem après i gaudit durant la setmana.
Esperem que sigui un mes de juliol educatiu i inoblidable per tots els nens i nenes que dipositen la confiança en nosaltres!
Fins aviat!

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *