Estiu 2017 a Càritas al centre Sant Domènec de Balaguer

Durant el passat mes de juny i aquest mes de juliol un total de 25 nens i nenes de primària participen a l’activitat del programa Infants i Joves anomenada Estiu a Càritas al centre Sant Domènec de Balaguer; on realitzen de dilluns a divendres de 9h del matí a 13.30h del migdia una continuació del Reforç educatiu mes altres activitats més lúdiques com excursions i jocs de pistes, visites turístiques, piscina, pràctica d’esports i jocs tradicionals, tallers de màscares, de pintura, jocs d’aigua, sessions de jocs a l’ordinador, coreografies; en definitiva un estiu diferent, divertit on el compartir, la solidaritat i el recordatori educatiu de forma més jugada sigui el reforç educatiu més important a assolir pels participants durant l’Estiu a Càritas.
{gallery}170718StDomenec{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.