Curs de mosso de magatzem a Balaguer

Al centre Sant Domènec de Balaguer s’ha iniciat aquest dilluns 16 d’octubre i fins al 26 d’octubre el Curs de Mosso de magatzem que organitza Càritas d’Urgell dins el seu Programa de Laboral.
Al curs hi participen 14 persones, està impartit per Teixidor Associats de Balaguer i consisteix en l’obtenció del carnet de manipulació d’aliments, del carretó elevador i el temari teòric-pràctic necessari per poder desenvolupar les tasques de mossos de magatzem.
Els participants són persones que estan a dins del programa de laboral de la nostra entitat i que mitjançant itineraris personalitzats d’inserció i el treball amb competències transversals es vol aconseguir la seva inserció laboral. També participen alumnes de la UEC com a formació orientació laboral.
El curs està cofinançat pel Fons social Europeu i Càritas Urgell.
{gallery}171018Balaguer{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.