Conveni per donar suport al projecte Activa’t

L’Obra Social “La Caixa” i Càritas Urgell han signat un conveni de col·laboració aquest dilluns 13 de novembre, a la seu de Càritas Urgell a La Seu d’Urgell, amb l’objectiu de donar suport al projecte Activa’t de Càritas Urgell.
El conveni suposa una col·laboració per part de l’Obra Social “La Caixa” de 10.000 euros.
El projecte Activa’t és un nou projecte de Càritas Urgell que dóna suport i ajuda a la inserció laboral i social de joves amb discapacitat. Actualment hi ha 8 persones de la comarca de l’Alt Urgell, on s’ha posat en marxa el projecte inicialment, que ja han començat a formar part d’aquest projecte.
L’objectiu és donar l’oportunitat de sentir-se i fer-se útils als joves, i de sentir-se integrats en el teixit social i econòmic de la comarca de l’Alt Urgell. Es tracta d’un col·lectiu que viu diferents problemàtiques de discapacitat o de salut mental que els impossibilita formar part del mercat laboral actual, altament competitiu.
Geremi Camí, director banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida ha signat el conveni per part de CaixaBank, i per part de Càritas Urgell ho ha fet el seu director, Josep Casanova.

#alesfosques

17.550€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *