Càritas i La Caixa signen un conveni de suport per ajuts escolars a Balaguer

L’Obra Social “la Caixa” i Càritas Urgell han signat un conveni de col·laboració aquest dimarts, 14 de novembre, amb l’objectiu de donar major suport als ajuts escolars que ofereix Càritas Urgell als infants en el Centre d’Activitats de Balaguer.
El conveni suposa una col·laboració per part de l’Obra Social “la Caixa” de 8.000 euros en aquest curs escolar.
Càritas Urgell en el seu Centre de Balaguer ha donat suport a 177 infants a Balaguer, sobretot en l’ajut de compra de llibres i estris escolars, en 7 escoles diferents l’any 2016, així com ajuts en beques de menjador. L’import dels ajuts que es van donar des de Càritas als escolars va superar els 33.000 euros. Balaguer és la població en la que, juntament amb La Seu d’Urgell, els infants requereixen més suport en ajuts escolars. Tot i que el nombre d’infants atesos ha disminuït en el darrer any, la quantitat dedicada als ajuts ha augmentat.
Geremi Camí, director banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida ha destacat que “per l’Obra Social “la Caixa”, estar al costat de les persones quan més ho necessiten és el reflex de la tasca que fem cada dia. Per això donem suport a iniciatives socials per ajudar a superar situacions difícils, amb especial atenció a les persones que viuen en situació de pobresa”.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *