Reunió de l’Assemblea General de Càritas Catalunya

El 15 de novembre, a la seu de Càritas Catalunya, va tenir lloc la darrera reunió de l’Assemblea General de Càritas Catalunya al 2017. L’acte va estar presidit per Joan Josep Omella, Cardenal Arquebisbe de Barcelona i Bisbe Delegat de la Conferència Episcopal Tarraconense a Càritas Catalunya.
Els temes més destacats que es van tractar a l’Assemblea van ser l’elecció de Càritas Catalunya com a vocal de la Junta Directiva de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i l’aprovació del document de treball “Línies estratègiques de Càritas Catalunya 2017-2020”. Aquest document obre un procés participatiu de totes les Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya, les Comissions de Treball i els equips directius, que conclourà amb l’aprovació del mateix a l’Assemblea General del 13 de juny de 2018. Un cop acceptat, es posarà en marxa el Pla d’acció de Càritas Catalunya 2018-2020.
Altres temes que també es van abordar van ser la reorganització de responsabilitats a l’Equip de Treball i a les Comissions de Treball, la creació de la nova Comissió d’Anàlisi Social, i les possibilitats de col·laboració ofertes per MicroBank de CaixaBank.
Prèviament a l’Assemblea es va reunir el Patronat de la Fundació Privada CECAS, creada pels Bisbes de Catalunya, i que treballa en l’àmbit de les adicions. Els seus representants van explicar abastament la seva feina arreu de Catalunya i en col·laboració amb les Càritas Diocesanes.
Durant l’Assemblea va haver un moment especial emotiu en què –després de gairebé cinc anys de servei a Càritas Catalunya– el secretari general, Josep Civit, es va acomiadar dels presents. El Sr. Cardenal Arquebisbe i el president de Càritas Catalunya van adreçar-li unes paraules d’agraïment en nom de totes les Càritas Diocesanes, i li van lliurar un record en reconeixement al seu compromís i dedicació a Càritas Catalunya.
{gallery}171116AssembleaCaritasCAT{/gallery}

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *