Sigues part a Vielha!

Càritas Val d’Aran dins de la campanya de Nadal de Càritas “Sigues part de la solució contra la pobresa” ha organitzat a la sala d’exposicions de l’ajuntament a Vielha una mostra dels diferents programes de suport a les persones que desenvolupem. Així com les diferents activitats que realitzem al centre Val d’Aran. L’acció s’ha realitzat del 28 al 30 de novembre per les tardes.
Sota el lema “Sigues part de la solució contra la pobresa”, es convida a tothom a SER PART DE CÀRITAS i ajudar a les persones més vulnerables.
Des de Càritas treballem per la justícia, però la caritat transcendeix la justícia. No només hem de donar allò que tenim, sinó també donar allò que som. Una societat justa no només es promou amb relacions de drets i deures, sinó també amb relacions de gratuïtat, de misericòrdia i de comunió.
Malauradament, la nostra tasca social continua sent avui més imprescindible que mai, i s’ha volgut centrar la campanya en un dels col·lectius més oblidats de la nostra societat: la gent gran. La solitud és un tret comú en moltes de les persones grans que acollim i acompanyem des de Càritas.
Un 60% de les persones grans ateses són persones que viuen soles, i per això cal treballar per garantir-los-hi una vida digna amb l’escalfor i l’acompanyament que oferim des de Càritas. Per fer-ho, necessitem continuar sumant a més persones compromeses, persones que vulguin compartir les seves capacitats, els seus recursos i les seves esperances per avançar en la construcció d’una societat més acollidora, inclusiva i justa. Som conscients que a vegades la pobresa no es veu a simple vista, que és una realitat oculta que afecta la totalitat de la vida de la persona.
Aquest Nadal, fes-te de Càritas i sigues part de la solució contra la pobresa.
{gallery}171130Vielha{/gallery}

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *