Conveni de col·laboració de l’Obra social “la Caixa” i el Centre de Càritas de Tremp

L’Obra Social “la Caixa” i Càritas Urgell han signat un conveni de col·laboració aquest dimarts, 5 de desembre, amb l’objectiu de donar suport a la projecció dels programes d’atenció que ofereix Càritas Urgell en el Centre d’Activitats de Tremp.
El conveni suposa una col·laboració per part de l’Obra Social “la Caixa” de 6.000 euros en aquest curs escolar.
Càritas Urgell en el seu Centre de Tremp dona suport als infants de la població, sobretot en l’ajut de compra de llibres i estris escolars, així com ajuts en beques de menjador. També dóna suport a les famílies i comunitats més necessitats de la comarca, i s’hi ha posat en marxa un Espai Grapats, per afavorir la participació comunitària en activitats d’artesania, interacció entre persones. Jaume Casals Aguilar, Director de l’Àrea de Negocis de CaixaBank als Pirineus Oest-Vall d’Aran ha fet lliurament de l’aportació de l’Obra Social “la Caixa” al Director de Càritas, Sr. Josep Casanova, tot assenyalant que el compromís de l’Obra Social “la Caixa” amb les necessitats de la societat continua sent més vigent que mai, i l’entitat treballa per contribuir a la construcció d’una societat millor i més justa, donant oportunitats a les persones que més ho necessiten.
{gallery}171205LaCaixa{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *