Fira de Santa Llúcia a Tremp

Com tots els anys per aquestes dates Vilamitjana, al terme municipal de Tremp, se celebra la Fira de Santa Llúcia. S’emplenen i engalanen els seus carrers amb paradetes de productes artesans, aliments de la terra, tast i exposicions i sobretot de l’esperit nadalenc. Aquest any el Centre de Càritas de Tremp amb molta il·lusió i ganes ha volgut col·laborar i participar amb la fira amb els seus productes fets a mà en els tallers del centre i amb la venda de productes de comerç just. Ha estat una experiència fantàstica; la resposta de la gent i dels voluntaris sempre disposats a ajudar ens congratula i ens fa venir ganes de tornar a repetir l’experiència l’any vinent.
{gallery}171211Tremp{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.