Entrega de diplomes als cursos del Projecte Activa’t i Espai Grapats del centre Sant Domènec de Càritas Balaguer

Durant aquesta setmana abans de Nadal els participants del projecte Activa’t i de l’Espai Grapats de Balaguer han realitzat un esmorzar i un taller de tradicions nadalenques amb el pastisser Pepe Daza realitzant torrons i tortell de reis per celebrar la finalització dels cursos, així com l’entrega de diplomes dels mateixos.
Activa’t és un projecte cofinançat pel Fons Social Europeu i Càritas Urgell, on l’objectiu és la motivació i inserció laboral de les persones que participen, mitjançant itineraris personalitzats i cursos grupals.
Aquests cursos s’han realitzat des del passat mes de setembre fins al desembre. Els cursos que s’han realitzat són: català, informàtica, castellà, recerca de feina, mosso de magatzem i costura dins Espai Grapats.
{gallery}171222diplomes{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.