Inici dels tallers “Treballem els valors“ de Càritas a les escoles

Dins la campanya institucional de Càritas Sigues Part, fes-te de Càritas! s’han iniciat a Balaguer els tallers Treballem els Valors, on durant els propers mesos les escoles que ho sol·licitin podran gaudir dels mateixos, els centres educatius inscrits fins ara de Balaguer són: Institut Ciutat de Balaguer, Gaspar de Portolà, Escola Pia, La Noguera i Àngel Guimerà, més l’escola de Ponts, on realitzaran tallers de Solidaritat, Voluntariat i Comerç Just.
Aquesta setmana dins les jornades de la Pau hem visitat l’escola la Noguera de Balaguer realitzant el taller de Solidaritat, on l’objectiu del projecte és educar en valors ja que es consideren clau pel desenvolupament dels alumnes, alhora donar a conèixer que fem a Càritas i fer que aquests tallers tinguin una finalitat educativa, engrescadora i participativa.
Aquests tallers es realitzen a primària i secundària, amb una durada de 50 minuts i on hi ha un treball cooperatiu i de descobriment de la realitat a partir de les seves pròpies habilitats, són jocs adaptats al valor a treballar i la edat dels alumnes.

{gallery}180201Tallers{/gallery}

Som el que donem. Som amor.

27.581€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish