Taller de malabars al Reforç educatiu i UEC de Càritas

Aquesta primera setmana de febrer el projecte d’art comunitari enfocat a infants i joves Troba’t ha realitzat un taller de malabars als alumnes del Reforç Educatiu i UEC del centre Sant Domènec de Càritas d’Urgell. Els seus monitors Dídac, Teresa i Marta han desenvolupat la coordinació, l’equilibri i el sentit del ritme, fomentant el treball de grup, la creativitat i l’autoestima; han sigut tres sessions diferents i més lúdiques sense perdre l’objectiu del projecte, és a dir, seguir la pauta d’ajudar-los a millorar el seu rendiment escolar i al mateix temps treballar habilitats socials, d’oci i relacions amb altres companys, creant hàbits d’estudi i valors a millorar en les seves aptituds personals.

{gallery}180206malabars{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.