L’empresa Activa Mútua premia a Càritas Urgell

Càritas d’Urgell va rebre el passat mes de febrer el distintiu ”Empresa Sinistralitat Zero”, que atorga l’empresa Activa Mútua, i que reconeix la seva bona praxi preventiva en accidents laborals i malalties professionals.
El guardó premia bàsicament les empreses que durant un període de deu anys no han patit cap tipus d’accident laboral. És la primera vegada que una empresa de l’Alt Urgell se li atorga aquest reconeixement, segons va indicar el director de la delegació de la mútua, Patxi Castiñeira.

L’acte va tenir lloc a la seu de Càritas de la capital de l’alt Urgell, i hi van ser presents el Director voluntari, Josep Casanova, la coordinadora general, Marta Fortuny, i representants de la mútua.

{gallery}180216premimutua{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.