Assemblea de Càritas Catalunya

Dimecres dia 21 de març va tenir lloc a Barcelona, a la seu de la C.E. Tarraconense l’Assemblea de Càritas Catalunya presidida per Mons. Joan Josep Omella, bisbe delegat de Càritas, i el president Sr. Francesc Roig, amb els equips directius de les 10 Càritas amb seu a Catalunya. De Càritas Diocesana d’Urgell hi van assistir el seu director, Sr. Josep Casanova i el delegat episcopal, Mn. Jaume Mayoral.

Després de la salutació i la pregària del Sr. Cardenal Omella i aprovada l’acta de la darrera reunió, el President va passar a informar de tot un seguit de temes referents a Càritas. Cal destacar la nova estructuració de Comissions i Grups de treball, que ara quedaran en 7 àmbits o àrees:

  1. Comissió d’Acció Social
  2. Comissió d’Acollida, acompanyament i necessitats bàsiques
  3. Comissió de Comunicació
  4. Comissió d’Economia
  5. Comissió de Migració
  6. Comissió d’Inserció Sociolaboral
  7. Comissió de Formació i Voluntariat

També hi va haver una estona per informar de la 4a Trobada de Càritas Catalunya que tindrà lloc a Lleida el proper dissabte 14 d’abril, amb el títol “El teu compromís millora el món”. Una informació detallada per la Comissió de Formació i Voluntariat i la Càritas acollidora, que és Càritas Diocesana de Lleida. Tot recalcant la necessitat d’aquestes trobades que ajuden a transformar, des del compromís, la nostra Església i la nostra societat.

Seguint l’ordre del dia es van presentar els comptes de l’exercici 2017, així com el pressupost per aquest any, que van ser aprovats per unanimitat dels membres de l’Assemblea. Uns comptes que visualitzen la tasca que fa Càritas Catalunya i les Càrites Diocesanes arreu del territori per ajudar als més vulnerables i exclosos de la societat. També es va fer un torn d’informació dels 7 àmbits de treball de Càritas Catalunya -abans enunciats-, on es van detallar la tasca que s’està fent, així com darreres informacions.

El calendari del procés de reflexió sobre les línies estratègiques per Càritas Catalunya pels propers 2018-2020, va ocupar la darrera part de la trobada. A destacar la propera jornada de reflexió i treball que tindrà lloc al Seminari de Barcelona, el proper 4 d’abril, amb l’assistència d’equips directius i tècnics, per fer tota una diada de treball, reflexió i aprofundiment de les línies estratègiques. A les 2,30 de la tarda i amb una pregària es va posar punt i final a l’Assemblea General ordinària de Càritas Catalunya.{gallery}180328altrres{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *