Col·laboració entre Càritas Urgell i el CF Balaguer

Un total de 34 nenes i nens de la Noguera han pogut participar en les estades de Setmana Santa que organitza el Club de Futbol Balaguer. L’edició d’enguany va cloure’s d’una manera molt especial, ja que es va sortejar una samarreta signada per tots els jugadors del Barça, a més d’entrades pel museu del club i altres materials relacionats amb la pròpia entitat blaugrana.Tot això va ser possible, un any més, gràcies a la col.laboració entre el Balaguer i Càritas a través de la donació d’una col.leccionista a la nostra entitat.

Les estades són una oportunitat que ofereixen els Clubs amb Cor, que concedeixen places gratuïtes per als seus cursos o casals durant l’any. Gràcies a aquesta col.laboració, infants d’entre 4 i 16 anys atesos per Càritas poden gaudir de l’esport de manera saludable, desenvolupar les seves capacitats físiques, educar-se en valors, socialitzar amb altres infants i tenir un àpat garantit al llarg de les estades.

Si vols col·laborar; contacta’ns o realitza un donatiu al nostre portal web. 
https://www.caritasurgell.cat/index.php/ca/col-labora/entitats-amb-cor

https://www.caritasurgell.cat/index.php/ca/col-labora/fes-una-aportacio

{gallery}180329fcbarcelona{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies