Jornada de Reflexió de Càritas Catalunya

El dimecres 4 d’abril va tenir lloc, al Seminari Conciliar de Barcelona, una Jornada de reflexió sobre les línies estratègiques 2018-2020 de Càritas Catalunya, on hi van participar uns 100 tècnics i membres dels equips directius de les 10 Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya. Del nostre Bisbat hi van participar 5.

Després de la presentació de la Jornada i la pregària inicial, va tenir lloc el treball per grups, per fer una reflexió compartida de les línies estratègiques que cal desenvolupar i potenciar pels propers tres anys. Els grups van dividir-se en els 7 àmbits o comissions de treball que té Càritas Catalunya (acció social, acollida, comunicació, economia, migracions, sociolaboral i voluntariat), a més del grup format pels equips directius. Aquest grups van aprofundir i van proposar elements per enfortir i dinamitzar la tasca de Càritas, en sis grans línies: missió, valors i principis de Càritas; recursos econòmics; estructures de suport de Càritas Catalunya; coordinació entre Càritas Diocesanes; plans de comunicació; formació i desenvolupament dels agents de Càritas.

Al migdia i a primera hora de la tarda es van tornar a reunir tots junts per fer una posta en comú amb totes les aportacions dels 8 grups de treball, tot compartint allò que s’havia dialogat i treball durant l’espai de reflexió per àmbits.

Ara es farà arribar el treball recollit i sintetitzat de la Jornada a totes les Càritas Diocesanes per fer-ne una reflexió i també poder aportar nous elements i propostes. I seguint els terminis marcats poder aprovar tot aquest treball, recollit en un document final que acabarà de perfilar la Comissió Permanent de Càritas Catalunya, en la propera Assemblea General de Càritas Catalunya, prevista pel proper 13 de juny.

{gallery}180406jornadareflexio{/gallery}

#alesfosques

17.650€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *