Càritas Urgell oferirà a la seva web les noticies de la Vall d’Aran en Aranès

Caritas d’Urgell en col·laboració amb el departament de lingüística del Conselh Generau d’Aran, oferirà a la seva pàgina web www.caritasurgell.cat, la traducció a l’aranès de totes les notícies relacionades amb el seu centre d’activitats a la Val d’Aran. Recordem que l’aranès, és una varietat de la llengua occitana i pròpia d’Arán, és oficial a la Val d’Aran, igual que el català i el castellà, d’acord amb l’article 3 de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Traducció Aranés ——————————————————————-

Càritas d’Urgel, en collaboracion damb eth Departament de Cultura e Lengua deth Conselh Generau d’Aran, auferirà ena sua plana web caritasurgell.cat, era version en aranés de totes es notícies relacionades damb eth sòn centre d’activitats dera Val d’Aran. Rebrembem qu’er aranés ei era lengua pròpria dera Val d’Aran e ei oficiau en Catalonha segontes establís er article 5.5 er Estatut d’autonomia de Catalonha.

{gallery}180419idioma{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.