Taller “Treballem els Valors” de Càritas a Ponts

Càritas d’Urgell s’ha fet present a la Setmana Cultural de Sant Jordi de l’Escola de Ponts, amb el Projecte Educatiu de “Treballem els Valors”. Mitjançant un taller adreçat a l’alumnat es presenten i es dinamitzen amb activitats, jocs i xerrades els valors de la Solidaritat, el Comerç Just i el Consum responsable. Els tallers han tingut lloc el dimecres 25 i dijous 26 d’abril a la mateixa escola.

Enguany hi han participat els alumnes de 5è i 6è de Cicle Superior que han treballat el taller del “Comerç Just i Consum responsable” i els alumnes de 3r de Primària amb el taller de la “Solidaritat”. L’activitat l’ha dirigit el Juanjo Tenorio, Cap del Centre de Sant Domènec de Balaguer, hi han participat gairebé uns 100 alumnes. Una activitat que permet visualitzar la tasca de Càritas també en l’àmbit educatiu, i que ajuda a valorar als alumnes la feina que es porta a terme des de Càritas, també a nivell diocesà i parroquial.

S’han fet presents i han participat en alguna de les activitats dels tallers la Directora de Càritas Parroquial de Ponts Conxita Lloret i Mn. Jaume Mayoral. Una activitat que s’agraeix des de Càritas Parroquial ja que ensenya altres àmbits en que Càritas treballa per als que més ho necessiten, i com els valors que explica són els que poden ajudar als alumnes a fer un món una mica millor i més just, i tot això des del joc i les activitats lúdiques que es duen a terme amb els tallers del projecte de Càritas Diocesana ”Treballem els valors”, i que durant aquest curs arribaran a bastants centres de Primària i Secundària del nostre Bisbat.

{gallery}180426ponts{/gallery}

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

16.175€ de 20.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *