Acord de col.laboració entre Càritas i el CEVA

{gallery}180504conveni{/gallery}

El president de l’entitat esportiva aranesa Club d’Esquí Val d’Aran (Ceva) , Juan Riu, i el director de Caritas d’Urgell , Josep Casanova, van signar el passat 14 d’abril un conveni de col·laboració dins del programa Entitats amb Cor.

 D’aquesta manera el Ceva col·laborarà amb els diversos programes que Caritas d’Urgell realitza a la Val d’Aran.

A través d’Entitats amb Cor Càritas ofereix als diferents agents socials del territori treballar en xarxa per generar valor compartit i facilitar la participació en un gran projecte social de les nostres comarques

—Aranès—–

Acòrd de collaboracion entre Càritas e eth CEVA

Eth president dera entitat esportiva aranesa Club d’Esquí Val d’Aran (Ceva), Juan Riu, e eth director de Caritas d’Urgell, Josep Casanova, signèren eth passat 14 d’abriu un convèni de collaboracion laguens deth programa Entitats damb Còr.

D’aguesta manèra eth Ceva collaborarà damb es diuèrsi programes que Caritas d’Urgell realize ena Val d’Aran.

A trauès d’Entitats damb Còr Càritas auferís as diferenti agents sociaus deth territòri trebalhar en hilat entà generar valor compartit e facilitar era participacion en un gran projècte sociau des nòstes comarques.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *