Celebració del dia de la Mare a Vielha

El passat diumenge día 6 de maig Càritas Val d’Aran va organitzar la tradicional venda de flors, manualitats, roba de segona mà i productes de comerç just amb motiu del Dia de la Mare.

L’activitat, que va desenvolupar-se a la zona porxada de l’ajuntament de Vielha, va permetre que els cinc voluntaris de Càritas poguessin vendre la totalitat del material que s’elabora als tallers de l’Espai Grapats de la capital aranesa. La venda es va fer extensible a altres localitats de la comarca com Salardú, Garús i Gessa.

 
Traducció  Aranès………………………

Eth passat dimenge dia 6 de mai, Càritas Val d’Aran organizèc era tradicionau venda de flors, manualitats, ròba de dusau man e productes de comèrç just damb motiu deth Dia dera Mair.

Era activitat, que se desvolopèc  ena zona des cubèrts der Ajuntament de Vielha, permetec qu’es cinc volentaris de Càritas podessen véner era totalitat deth materiau que s’elabore enes talhèrs der Espaci Grapats dera capitau aranesa. Era venda se hè extensibla a d’autes localitats dera comarca coma Salardú, Garòs e Gessa.

 

{gallery}180508venta de flors{/gallery}

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *