Curs d’Atenció domiciliària

Després de 20 hores teòric-pràctiques, s’ha fet la cloenda del curs d’estiu d’Atenció Domiciliària Tercera edat, organitzat des de Càritas la Pobla de Segur. Una experiència bonica i encomiable que ens ha permès apropar-nos aquesta realitat meravellosa i complexa: l’atenció als padrins.
Gràcies a totes les persones que han fet possible aquest curs: professors que treballen en aquest camp, un reconeixement especial per l’assessorament laboral que ens ha donat la Gestoria Grup 90 de la Pobla de Segur, al nostre Ajuntament pel seu suport, a la residència Verge de Ribera i un gràcies a tots els participants. Sempre amb el lema “Ajuda’ns a ajudar” Treballem per la justícia social i evangèlica.
{gallery}180820AtencioDomiciliaria{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.