Taller de mòbils al Espai Grapats de Tremp

Gràcies a la iniciativa i col·laboració de la Fundació Pere Tarrés i Vodafone Espanya, al Centre de Càritas de Tremp hem pogut acollir i impartir el taller “Facebook I altres xarxes socials al teu mòbil” encaminat a persones majors de 55 anys i sense cost econòmic .

El taller de quatre hores de durada, va ser impartit els dimecres 10 i 17 d’octubre i l’objectiu del mateix obrir les portes del nostre Centre com sempre a qualsevol necessitat, suggeriment o inquietud comunitària, en aquest cas poder oferir eines i coneixements en les noves tecnologies i acostar-les d’una manera gratuïta a la gent. El contingut i la finalitat del mateix era ensenyar als participants a descarregar l’aplicació Facebook en els seus mòbils, crear un compte, configurar el perfil, la privacitat, ensenyar a buscar els seus contactes …

El taller, impartit al Espai Grapats ,ha estat un èxit, alguns participants fins i tot ens han demanat tornar a reunir-se al Centre per compartir dubtes i experiències del taller, la qual cosa ens encanta i ens obre una porta i ens dóna ganes de seguir fent nous tallers i cursos.
{gallery}181022mobiltremp{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies