Voluntariat dels empleats de Caixabank a Càritas d’Urgell

Aquesta setmana del 15 al 20 d’octubre els treballadors en actiu de Caixabank han participat com a voluntaris de les activitats que Càritas realitza al centre Sant Domènec de Balaguer, en concret, han participat al Reforç Educatiu i la campanya d’emergència Càritas amb Indonèsia “Ajuda’ns a ajudar als damnificats pel tsunami”.

Aquest voluntariat corporatiu ha sigut la nostra imatge social durant la recaptació amb guardioles per Balaguer i alhora han experimentat el nostre missatge “el teu compromís millora el món”, en aquest cas, els damnificats pel tsunami a Indonèsia.

Mil gràcies per la vostra ajuda social i la participació a les nostres activitats del dia a dia, estem molt agraïts…{gallery}181022voluntariatcaixabank{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.