Inici de curs a Puigcerdà

Aquest mes d’octubre ja han començat els cursos gratuïts que impartim al centre de Càritas Puigcerdà. Enguany hem posat en marxa el curs de català, el curs d’alfabetització en castellà i el curs de francès inicial.  La resposta dels usuaris ha estat molt positiva i ha començat tothom amb moltes ganes, tant els alumnes com els voluntaris.

Els dilluns s’imparteix el curs d’alfabetització , on els participants aprenen a escriure i a parlar en castellà. Els dimarts realitzem  el curs de català inicial i els divendres  el de francès per tal que els usuaris puguin ampliar els seus coneixements de cares a la inserció laboral. Els grups són força reduïts i és tot un avantatge per als aprenents, ja que l’atenció és més individualitzada. Les classes duren una hora i són molt dinàmiques amb material molt visual i una actitud molt motivadora.

La llengua és una eina molt necessària pel que fa  a la inclusió social i, des de Càritas, estem disposats a ajudar donant els mitjans adequats a totes aquelles persones que estiguin interessades a millorar els seus coneixements.{gallery}181106inicicurspuigcerda{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *