Inici de curs a Puigcerdà

Aquest mes d’octubre ja han començat els cursos gratuïts que impartim al centre de Càritas Puigcerdà. Enguany hem posat en marxa el curs de català, el curs d’alfabetització en castellà i el curs de francès inicial.  La resposta dels usuaris ha estat molt positiva i ha començat tothom amb moltes ganes, tant els alumnes com els voluntaris.

Els dilluns s’imparteix el curs d’alfabetització , on els participants aprenen a escriure i a parlar en castellà. Els dimarts realitzem  el curs de català inicial i els divendres  el de francès per tal que els usuaris puguin ampliar els seus coneixements de cares a la inserció laboral. Els grups són força reduïts i és tot un avantatge per als aprenents, ja que l’atenció és més individualitzada. Les classes duren una hora i són molt dinàmiques amb material molt visual i una actitud molt motivadora.

La llengua és una eina molt necessària pel que fa  a la inclusió social i, des de Càritas, estem disposats a ajudar donant els mitjans adequats a totes aquelles persones que estiguin interessades a millorar els seus coneixements.{gallery}181106inicicurspuigcerda{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies