Reforç escolar a Tremp

Dins dels projectes i programes que desenvolupem en els Centres de Càritas d’Urgell, el suport als nens i a les escoles és fonamental i molt gratificant. A més dels tallers de Treballem els Valors que tots els anys fem a les escoles, el reforç escolar constitueix una part molt important del dia a dia dels nostres Centres.

A Tremp el passat 12 de novembre vam començar les tardes de repàs al Centre de Càritas, els dilluns i dimecres de 17 a 18 h venen nens de dos centres escolars de Tremp : Escola Valldeflors i Col·legi Maria Immaculada. Els nens i nenes, reben suport i ajuda en les seves taques escolars i els voluntaris que desenvolupen aquesta tasca, col·laboraren en la seva formació acadèmica a més de rebre el vincle d’estima.

Estem molt contents i orgullosos de comptar amb una plantilla de voluntaris, alguns d’ells professors, que desinteressadament i amb moltes ganes col·laboren amb nosaltres per dur a terme aquest projecte.

El balanç d’aquests primers dies és molt positiu i satisfactori, per part de nens, voluntaris i escola i per descomptat per la nostra part, sempre amb moltes ganes de ser part activa de la comunitat i ajudar al bon funcionament i al benestar de tota la població .{gallery}181203escolartremp{/gallery}

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *