Li oferiren presents: or, encens i mirra… i tu què li oferiràs ?

Ja anem cap al tercer diumenge de l’Advent i en la preparació del Nadal, us proposo una reflexió…. què oferim al Fill de Déu?

Com a cristians i com a Església, podem sentir el que Ell ens  demana… però potser no ens és tant fàcil de trobar-ho… sobretot si  ho cerquem en els esplèndids catàlegs de regals que aquests dies circulen per les cases. Són tant atractius que acabem per posar-hi el nas i anem dient, des dels més petits als més grans, “ho vull”. Però aquí no trobarem aquest present que ens demana Ell. El petit Infant que ha de néixer en una pobra menjadora d’una establia, no vol els presents dels catàlegs, no els necessita, vol de nosaltres el millor dels regals, aquell que surt del cor i ens empeny als altres: l’esperit de la caritat.

Aquest regal, que tots podem fer en aquests dies sants del Nadal, és el nostre compromís per canviar, transformar i fer créixer un món nou. Els llums, les nadales, els regals, les celebracions, fins i tot les nostres misses ,si no estan plenes de compromís, no tenen sentit.

Som cridats a una acció que millori el món de les nostres famílies, dels nostres pobles i de les nostres parròquies. Hem de ser part de la solució del problema de la pobresa i l’exclusió social, que es viu a les nostres comunitats parroquials.

Aleshores podrem unir les nostres veus a la dels àngels per cridar amb totes les nostres forces: “Glòria a Déu a dalt del cel, i a la terra pau als homes que estima el Senyor”. L’Infant embolcallat en la menjadora d’una establia podrà somriure i haurem fet la millor de les ofrenes. I potser la pobresa del nostre món, les famílies a l’atur, els marginats de la societat, els immigrants i refugiats, els sense sostre, les dones maltractades, els infants i avis abandonats, poquet a poquet aniran deixant pas a un Regne d’Amor, on tots tindran el seu espai de dignitat i fraternitat. {gallery}181211reflexionadal{/gallery}

Mn. Jaume  Mayoral, Delegat episcopal de Càritas

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *