Consell Diocesà de Càritas Urgell a Balaguer

El dissabte 16 de febrer i a la Casa d’espiritualitat del Sant Crist de Balaguer va tenir lloc la sessió ordinària -la sessió XLVIIIª- del Consell Diocesà de Càritas d’Urgell que fou presidida per l’Arquebisbe d’Urgell i President de Càritas diocesana i pel Director de Càritas Diocesana, Sr. Josep Casanova; pel Delegat Episcopal, Mn. Jaume Mayoral i amb l’assistència dels Presidents i Directors de la majoria de les Càritas parroquials del Bisbat d’Urgell.

La Jornada va començar amb la pregària inicial on és va fer una reflexió d’uns textos de l’Encíclica “Laudato Si”que el Delegat episcopal va oferir als assistents. Tot seguit es va aprovar l’acta de la sessió anterior, i es va donar la paraula a la Coordinadora General de Càritas, la Sra. Marta Fortuny que va fer una explicació de la Memòria de l’any 2018, amb una repàs dels plans de participació comunitària, de comunicació i conscienciació, d’acció social i desenvolupament, una explicació que va mostrar als consellers assistents la tasca que es fa des de Càritas Diocesana i les Càritas Parroquials. Després el Director Josep Casanova va presentar el comptes de l’any 2018, que van ser aprovats per unanimitat dels assistents, i on es podia veure els recursos econòmics que s’han esmerçat per ajudar als més desvalguts i necessitats de les nostres poblacions i parròquies. 

També es va presentar per part del gerent  de NouGrapats, Sr. Daniel Roqué, la feina feta durant el darrer any 2018,  de recollida de roba i altres feines que fan a NouGrapats, a més dels balanços econòmics que també deixen veure la inversió feta per ajudar als que ho necessiten. Aquí també es van aprovar les xifres presentades i es va agrair la tasca que es fa des de l’empresa per a treballar per una ecologia integral, tal com ens demana el Papa Francesc.

Un darrer punt presentat pel Director de Càritas d’Urgell va explicar una nova proposta de creació de un Centre Especial de Treball d’iniciativa social per oferir respostes i acompanyament a nois i noies amb discapacitats, per oferir-los una possibilitat de feina i de sentir-se útils en la societat, des de la seva tasca laboral. 

A les dues del migdia es va aixecar la sessió. El Consell va cloure amb un dinar de germanor entre els representants de les Càritas Parroquials que van assistir a la trobada.{gallery}190216conselldiocesabalaguer{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *