Aprenentatge i servei alumnes de la Salle

Càritas i Grapats Empresa d’inserció col·laboren amb l’Aprenenantge i servei de 5 alumnes de 4rt d’ESO de l’escola la Salle – Seu d’Urgell.

La primera sessió va tenir lloc el passat divendres dia 15 de febrer, on es va fer la part de l’aprenentatge. Vàrem donar a conèixer en que consisteix l’activitat de Càritas i Grapats realitzant una visita a les instal·lacions del Centre d’activitat Sant Ot i els diferents centres de treball de l’empresa d’inserció.

Aquest divendres dia 22 de febrer els alumnes han realitzat la part del servei, ha consistit en l’acompanyament als treballadors d’inserció en la seva activitat productiva.{gallery}190222aprenentatgelasalle{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.